2023-2024 Güz Dönemi Tek Ders Sınav Programı

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi tek ders sınav başvuruları için öğrencilerimiz 06.02.2024 salı günü saat:17:00'a kadar meslek yüksekokulumuz bölüm sekreterliğine müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaatlar mail adresimize () veya şahsen yapılabilecektir.

Başvuru yapmayan öğrencilerimiz sınava giremeyeceklerdir.

Tek Ders Sınav Tarihi: 08.02.2024 Perşembe Günü Saat:14:00'da

Önemli not: Tek Ders Sınavı Başvurusu Mezun Aşamasındaki Öğrencilerimiz İçindir!

(1) Mezuniyetlerine staj hariç tek dersi kalan öğrencilere her yarıyıl/yıl sonundaki bütünleme sınavından sonra ve akademik takvimde belirtilen zamanda yapılmak üzere başarısız oldukları ders için tek ders sınavı yapılır.

(2) Tek ders sınavına dersi hiç almamış olan ve devamsızlıktan kalan öğrenciler giremez.

(3) Bu sınavda alınan not, ara sınav notu dikkate alınmaksızın en az CC ise öğrenci başarılı sayılır.

Tek Ders Formuna Ulaşmak için Tıklayınız....