Sağlık Hizmetleri Öğrenci Topluluğu ve SHMYO olarak Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Salonunda Sağlıkta Kariyer başlıklı bir panel düzenlendi. Panel “İş İstihdam ve Kariyer Yolculuğu” ve “Sağlıkta Başarı Hikayeleri” konulu iki oturum şeklinde gerçekleştirildi. Panel moderatörlüğünü SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül TURAN ve Meddata Eğitim Müdürü Serkan BAŞTUĞ yaptı. Ankara, Kayseri ve Nevşehir illerinden birçok hastane yöneticisinin konuk ve konuşmacı olarak katılmış olduğu panele öğrencilerimizden de yoğun ilgi gösterildi. Program, oturum sonunda teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.

SHMYO ailesi olarak, öğrencilerimize vakit ayırıp değerli tecrübelerini anlatmak için etkinliğimize katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz.