TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. Dönem çağrı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Ar-Ge kültürüne önem veren araştırmacı üniversite kimliğini ön plana çıkarmak isteyen Üniversitemiz TÜBİTAK Desteklemelerinde büyük başarı elde etti.
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023/2 dönemi sonuçlarına göre Meslek yüksek okulumuzda görev yapan Öğr. Gör. Büşra TERİM ve Fizyoterapi programı öğrencimiz Hacı Mert GÖKHAN “Genç Yetişkin Bireylerde Sosyal Medya Bağımlılığının Fiziksel Aktivite Düzeyi, Kaygı ve Depresyon ile İlişkisi” konulu proje başlığı ile desteklemeye hak kazanmıştır.
Yine meslek yüksek okulumuzda görev yapan Öğr. Gör. Edanur TAR BOLACALI ve öğrencimiz Nermin UÇAR “Ebeveynlerin Mülteci Çocuklara Yönelik Tutumlarının Çocuk Hakları Bağlamında Değerlendirilmesi” konulu proje başlığı ile destekleme almaya hak kazanmıştır. Projeleri kabul edilen öğrencilerimizi ve öğrencilerimize danışmanlık yapan hocalarımızın tebrik eder her iki projenin de başarılı bir şekilde tamamlamasını temenni ederiz.