Üniversitemiz Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Öğrenci Memnuniyet Anketi" sonuçları açıklandı. Meslek Yüksekokulumuzda toplam 941 öğrencimizin katıldığı anket sonuçlarına göre, öğrenci memnuniyet düzeyinin 3,50'lik ortalamayla üniversitemiz genelindeki diğer akademik birimlerin ortalamasının üzerinde bir memnuniyet oranına sahip olduğu görülmüştür.

2023 yılında gerçekleştirilen memnuniyet anketinde sonuçlar, yedi boyut üzerinden açıklanmıştır. Buna göre Meslek Yüksekokulumuz 3,62 memnuniyet oranıyla 3. boyut olan "Eğitim öğretimin izleme ve değerlendirme sürecinden memnuniyet" boyutunda en yüksek memnuniyet oranına sahip olmuştur. 3,36 memnuniyet oranıyla 5. boyut olan "Sosyal ve kültürel faaliyetlerden memnuniyet" boyutunda ise boyutlar arasında en düşük memnuniyet oranına sahip olduğumuz görülmektedir. Bölümler bazında bakıldığında 3,57 memnuniyet ortalamasıyla "Sağlık Bakım Hizmetleri" ve 3,50 memnuniyet ortalamasıyla "Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü" en yüksek memnuniyet oranına sahip bölümlerimiz olmuştur. Aynı zamanda, üniversite geneli öğrenci memnuniyet düzeyi ortalamasıyla kıyaslandığında, iki bölümümüzün üniversite genel ortalamasında fazla, bir bölümümüzün ise üniversite genel ortalamasından düşük öğrenci memnuniyet oranına sahip olduğu görülmektedir.