Değerli Öğrencilerimiz,

Ülkemizde ve tüm dünyada etkili olan salgın hastalık süreci nedeniyle, Üniversitemizce yapılan planlama gereği, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi TEORİK DERSLERİ VE UYGULAMALI DERSLERİ  05 EKİM 2020 Pazartesi günü AYDEP sistemi üzerinden online olarak (uzaktan eğitim) başlayacaktır.

(Uzaktan Eğitim Ders programına “Öğrenci Duyuruları” kısmından ulaşabilirsiniz)

AYDEP sistemine giriş ve kullanıma ilişkin bilgilendirme/tanıtım videoları  kısa süre içerisinde üniversitemiz web sitesinde yayınlanacaktır.

UYGULAMALI DERSLERİMİZ ile ilgili olarak, süreç teorik derslerde olduğu gibi uzaktan (online) eğitim ile başlayacaktır. Ancak yüz yüze yapılma zorunluluğu bulunan bazı uygulamalı dersler için, ilerleyen haftalarda  (salgın hastalığın seyri de dikkate alınarak) yüz yüze sınıf ve laboratuvar ortamlarında küçük guruplar halinde ders yapılması planlanmaktadır.

Yüz yüze yapılması planlanan uygulamalı derslerin hangileri olduğu, hangi haftalarda ve hangi öğrencilerimizin bu dersler için okulumuza çağrılacağı  ile ilgili olarak süreç içerisinde ayrıca bilgilendirme duyuruları bu bölümden yapılacaktır.

Sorularınız ve sorunlarınız için lütfen danışman hocalarınız ile mail ortamında iletişime geçiniz.