Değerli Öğrencilerimiz,

Ülkemizde ve tüm dünyada etkili olan salgın hastalık süreci nedeniyle, Üniversitemizce yapılan planlama gereği, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi teorik dersleri ve uygulamalı dersleri  05 EKİM 2021 Pazartesi günü AYDEP sistemi üzerinden online olarak (uzaktan eğitim) başlayacaktır.

AYDEP sistemine giriş ve kullanıma ilişkin bilgilendirme/tanıtım videoları  kısa süre içerisinde üniversitemiz web sitesinde yayınlanacaktır.

Uygulamalı derslerimiz ile ilgili olarak, süreç teorik derslerde olduğu gibi uzaktan (online) eğitim ile başlayacaktır. Ancak yüz yüze yapılma zorunluluğu bulunan uygulamalı bazı dersler için, ilerleyen haftalarda  (salgın hastalığın seyri de dikkate alınarak) yüz yüze sınıf ve laboratuvar ortamlarında küçük guruplar halinde ders yapılması planlanmaktadır.

Yüz yüze yapılması planlanan uygulamalı derslerin hangileri olduğu, hangi haftalarda ve hangi öğrencilerimizin bu dersler için okulumuza çağrılacağı  ile ilgili olarak süreç içerisinde ayrıca bilgilendirme duyuruları bu bölümden yapılacaktır.

Zor günlerden geçtiğimiz bu zamanlarda göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, yeni öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Olusturulma Tarihi:2020-09-18 11:49:45
Guncelleme Tarihi: 2020-10-02 14:17:23