Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Senatosunca alınan karar gereği, Yaz Okullarında ders açan Ekli Listedeki Üniversitelerin Yaz Okullarına kayıt Yaptırabilirsiniz.

Üniversitelerin yaz okulu programlarından ders almak isteyen öğrencilerimizin, Üniversitemize ait  "Yaz Okulu Yönergesini" dikkatlice okuduktan sonra, dersi almak istedikleri Üniversitelerden alacakları Ders İçeriği, AKTS,  Kredi ve Ders Saatini gösterir onaylı belge ile birlikte, ekte bulunan Diğer Yüksek öğretim Kurumlarının Yaz okulu Programlarından "Ders Alma Başvuru Formunu"  doldurup imzalamaları ve ülkemizde yaşanan COVİD-19 Pandemisi nedeniyle, kendi danışman Öğretim Elemanlarına mail ortamında 10 Temmuz 2020 tarihine kadar (İmzalı formu taratarak) göndermeleri gerekmektedir.  Öğrencilerimiz, yapmış oldukları başvuruların Danışmanları tarafından onaylanıp/onaylanmadığının takibini yapmaları gerekmektedir.  Bu işlemleri gerçekleştirmeden ve yukarıda belirtilen Yönergeye ilişkin hususlara uygun olmayan başvurular ile Okulumuzun bilgisi dışında alınacak dersler ve notları geçersiz sayılacaktır.

Yaz Okulu Yönergesi

Yaz Okulu Kriterleri

Diğer Yükseköğretim Kurumlarının Yazokulu Programlarından Ders Alma Başvuru Formu

Üniversiteleri Listesi