Meslek Yüksekokulumuzda eğitim gören “Ortopedik Protez ve Ortez Programı” öğrencilerimiz, İlimizde faaliyet gösteren Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesinde korunma bakım altındaki kardeşlerimizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilerimiz, kurum bakımındaki kardeşlerimizle eğlenceli oyunlar oynayarak onların hoş vakit geçirmelerine katkıda bulundular, ayrıca kendi elleri ile hazırlamış oldukları ikramları paylaşarak, azdan çok olmayı ve paylaşmanın sonsuz huzurunu da hem kurum bakımındaki kardeşlerimize hem biz yetişkinlere hatırlattılar.

Bu küçük ama anlam ve duygu dolu ziyarete katkı sunarak, toplumsal dayanışma ve sorumluluk bilincini bizlere hatırlatan pırlanta yürekli tüm öğrencilerimize gönül dolusu şükranlarımızı sunarız.